Wie kijkt naar de diensten die Olifant bouw je aan kan bieden, die ziet al snel dat de term veelzijdig zeker van toepassing is op de specialist uit Rotterdam. Olifant bouw is echt van alle markten thuis en geldt als een specialist op het gebied van renovatie, restauratie, tegels zetten, onderhoud van huizen en panden, nieuwbouw, verbouwing en schilderen. Olifant bouw kan je op alle vlakken ontzorgen en biedt voor elk van de diensten de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Renovatie Olifant Bouw

Renovatie

Een ding is zeker. Laat jij je woning renoveren door Olifant bouw, dan scheelt je dat behoorlijk in de portemonnee. Een renovatie is een financieel aantrekkelijk alternatief afgezet tegen nieuwbouw en omwille van het energiezuiniger maken van woningen wordt renoveren sterk gestimuleerd vanuit de overheid. Door het inschakelen van Olifant bouw krijg je een woning die er als nieuw uitziet en weer voldoet aan de eisen van nu én uiteraard aan de wensen van de eigenaar. Laat jij je huis meteen goed isoleren, dan verdien je die door de lagere energierekening voor een deel terug.

Meer info...
Restauratie

Restauratie

Restaureren is een vak apart. Het is een specialisme dat de specialisten van Olifant bouw als geen ander beheersen. De werkzaamheden kunnen het restaureren van monumentale panden behelzen. Die panden worden dan in de oude glorie hersteld, maar waarbij tegelijkertijd ook voldaan wordt aan de veiligheidseisen en de levensstandaard van nu. Olifant bouw is ook in staat om oude boerderijen helemaal conform de eisen die aan restauratie gesteld worden toekomstbestendig te maken. Zo wordt elk pand comfortabeler en vooral prettiger bewoonbaar.

Meer info...
tegelzetten

Tegelszetten

Je kunt Olifant bouw zonder de kleinste twijfel een professional noemen op het gebied van tegels zetten. Het ervaren team is als geen ander in staat om elke ruimte van de gewenste tegels te voorzien. Dat kan de badkamer zijn, maar even goed de gehele woonkamer. Op het gebied van tegels zetten gaat Olifant bouw geen uitdaging uit de weg en ook nu geldt dat je de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs krijgt.

Meer info...
Aannemer Schiedam

Onderhoud

Elk huis en elk pand verdient het om goed onderhouden te worden. Goed onderhoud is meer dan reinigen alleen en vraagt om ervaring en expertise. In Olifant bouw vind je de specialist die als geen ander in staat is het volledige onderhoud van de woning voor rekening te nemen. En dan maakt het niet uit of het om een woning of een bedrijfspand gaat. Het kan dan ook gaan om de levering en het onderhoud van ramen, deuren en kozijnen, terwijl Olifant bouw ook prima de benodigde schilderwerken kan uitvoeren. Door de specialist uit Rotterdam in te schakelen leg jij het pand in ervaren en gespecialiseerde handen.

Meer info...
nieuwbouw

Nieuwbouw

Wil jij de voor jou perfecte woning laten bouwen? Ook dan kun je een beroep doen op de kennis en ervaring van Olifant bouw. De medewerkers helpen je bij het realiseren van die woning. In de optie van Olifant bouw begint het allemaal bij het leggen van de fundering. Is die eenmaal op solide wijze gelegd dan kan vervolgens gestaag gebouwd worden aan de rest van het huis. Bij elke fase kan Olifant bouw je van dienst zijn. Speciaal voor nieuwbouwprojecten heeft de bouwer uit Rotterdam een servicedesk ingericht. Je kunt er terecht met al je vragen over nieuwbouwprojecten.

Meer info...
Verbouwing

Verbouwing

Ja, Olifant bouw mag eveneens een specialist in de volledige verbouwing van jouw huis genomen worden. Als jij je huis wilt veranderen of als je huis niet meer voldoen aan de hedendaagse eisen. Het kan ook zijn dat je een huis gekocht hebt waar nogal wat aan gebeuren moet. Met het inschakelen van Olifant bouw kan elk huis compleet opgeknapt worden. En dat op snelle, efficiënte en betaalbare wijze. Zijn de specialisten klaar, dan wacht je een onherkenbaar mooie woning.

Meer info...
schilderen

Schilderen

Uiteraard kun je Olifant bouw ook prima inschakelen voor schilderwerken. Ook op dat vlak bestaat het team van de bouwspecialist uit heuse specialisten Het schilderen van je woning is meer dan alleen een nieuwe kleur verf aanbrengen. Laat je Olifant bouw zijn werk doen, dan verleng je de levensduur van de houten delen van het huis. Het feit dat Olifant bouw het predikaat erkend Beter Schilder mag dragen zegt alles over de kwaliteit van Olifant bouw. Want een dergelijke erkenning krijg je niet zomaar, die moet je echt verdienen.

Meer info...
Stukadoor

Stucadoor

Wil je mooie, vlakke en volledig egale muren in je woning? Wanden die klaar zijn om geschilderd te worden of om van behang te worden voorzien? Ook stukadoors werkzaamheden zijn zeker wel aan de specialist in Rotterdam besteed. Vervolgens is het aan jezelf hoe je de wanden en plafonds verder af wilt werken.

Meer info...

Benieuwd wat zijn de kosten voor het verbouwen van uw huis?

Kies jij ook voor Olifant bouw? Dan kies je voor een veelzijdige partner en weet je dat je geen omkijken hebt naar de werkzaamheden. De vakmensen leveren kwaliteit en werken bovendien snel en efficiënt. Olifant bouw werkt altijd volgens een doordacht ontwerp en geeft nadrukkelijk de voorkeur aan duurzame materialen. De geleverde snelheid gaat nooit ten koste van de kwaliteit en steeds weer weet Olifant bouw de werkzaamheden tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden. De vakmensen van Olifant bouw hebben bovendien steeds een luisterend oor voor jouw specifieke wensen.

Vraag een vrijblijvende bezichtiging aan door specialiste

Gemiddelde scores 9.3 klantentevredenheid!

Projecten bekijken

Bouwbedrijf in regio Rotterdam

Al meer dan 15 jaar is Olifant Bouw het meest vertrouwde adres voor bouwbedrijven in regio Rotterdam, Delft, Gouda, Hendrik ido ambacht, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Hoek van Holland, Hoogvliet, Ridderkerk, Rozenburg, Schiedam en Den Haag.

Gratis vrijblijvende Bezichtiging inplannen.

Wij werken in Arnhem en omgeving
Beschrijf in het kort je project en ontvang specifiekere offertes