Het restaureren van een woning is niet weggelegd voor elke bouwonderneming. Integendeel zelfs. Bovendien wil je als klant niet zomaar elk bedrijf zomaar de zorg over jouw pand geven, zeker niet als het restauratie betreft. Restaureren is een vak apart. Met ruim vijftien jaar ervaring is Olifant bouw een specialist op het gebied van restauratie. Jouw woning of pand is bij Olifant bouw in elk geval in zeer betrouwbare handen.

Van het restaureren van een woning tot werkzaamheden aan een monumentale kerk

Eerst even wat duidelijkheid scheppen.  Als we spreken van restauratie van een huis, dan betekent dat het terugbrengen van een woning of pand in de oude staat. Om die reden kan het om zowel een huis gaan, maar kan evengoed het restaureren van een kerk zijn. Ook het restaureren van monumenten is aan de specialisten van Olifant bouw wel besteed.

De specialisten uit Rotterdam weten na vijftien jaar precies wat er bij een restauratie komt kijken. En dat is noodzakelijk ook, want binnen de bouwwereld geldt restauratie als iets bijzonders. In de bouwwereld wordt het als een eer gezien als een monumentaal pand aangepakt mag worden. Die eer is Olifant bouw al diverse keren gegund, en dat zegt wel al voldoende.

Olifant bouw is al vijftien jaar specialist in het uitvoeren van restauraties

Kiezen voor restauratie van Olifant bouw betekent dat je in zee gaat met een zeer ervaren partij die als geen staat is tal van verschillende werkzaamheden uit te voeren. Behalve restauratie kunnen de vakmensen van Olifant bouw ook prima monumentale woningen renoveren overigens. Zeker als het gaat om restauratie staan de wensen van de klant nadrukkelijk centraal. Olifant bouw zorgt in elk geval altijd van een heldere werkwijze. Op die manier weet je steeds waar je aan toe bent.

Niets van het authentieke karakter van het pand mag verloren gaan

Als er gesproken wordt van een de restauratie van monumentale panden, dan wordt dat pand in oude glorie hersteld. Bovendien worden meteen de moderne veiligheidseisen toegepast en wordt het pand aangepast aan de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan woningen en panden. Daarbij mag uiteraard niets van het authentieke karakter van het pand verloren gaan. Ook voor het restaureren van historische grachtenpanden en boerderijen ben je bij Olifant bouw aan het goede adres. Na restauratie is een woning of een pand weer prettig bewoonbaar en meteen ook gespaard voor de toekomst.

Renovatie Olifant Bouw

Olifant Bouw Restauratie Service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

Er wordt gewerkt met de authentieke materialen

Vaak ben je verliefd op de uitstraling van een woning. Maar dan  is de gevel en zijn de voegen ineens  aan herstelwerkzaamheden toe. De specialisten kunnen dat soort werkzaamheden prima voor hun rekening nemen, waarbij het specifieke karakter van het pand behouden blijft. Olifant bouw kent de regelgeving rondom restaureren als zijn broekzak.

Zo is het van het grootste belang dat bij het restaureren van panden steeds gewerkt wordt met authentieke materialen.  Er mag op geen enkele inbreuk gedaan worden aan het karakter van het pand en dat doen de professionals van Olifant bouw dan ook niet.  Zij kennen na vijftien jaar het klappen van de zweep. 

De werkzaamheden worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden

Overigens kan ook een renovatie  van een monumentaal pand voldoende zijn. Ook die werkzaamheden voeren de specialisten voor je uit. Dat doen ze overigens voor altijd zeer aantrekkelijke prijzen. Olifant bouw is als geen ander in staat om ook de woningen uit de vijftiger en zestiger jaren een facelift te geven. Ook dan blijft de woning wat betreft het uiterlijk zoals het was, maar wordt wel het wooncomfort sterk verbeterd. In de algemeenheid zal je woning sterk aan uitstraling winnen. 

Klanten geven Olifant bouw een 9,3 als rapportcijfer

De specialisten van Olifant bouw zijn er trots op dat zij in de afgelopen vijftien jaar al talloze monumentale panden hebben mogen restaureren. Getuige het hoge rapportcijfer dat de klant Olifant bouw geeft, is dat naar volle tevredenheid gebeurt. En ook daar is de specialist in Rotterdam bijzonder trots op.

Olifant bouw is eveneens jouw partner als het gaat om het onderhouden en renoveren van jouw woning of pand, zoals het ook geldt als een specialist op het gebied van het verbouwen van een woning, Bovendien is Olifant bouw specialistisch tegelzetter, draait het voor nieuwbouw de hand niet om en beheerst het ook als geen ander stukadoorswerkzaamheden. Ook als er geschilderd moet worden, kun je een beroep doen op het ervaren team uit Rotterdam.

Snelheid en kwaliteit gaan bij Olifant bouw hand in hand

Klanten die al zaken deden met Olifant bouw geven het rapportcijfer 9,3 voor de diensten, diensten die uitgevoerd worden met het gebruik van duurzame materialen. Opvallend is verder de snelheid waarmee gewerkt wordt, zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit.

De klant staat bij deze specialist nog echt centraal. Daar waar andere ondernemers dit vooral roepen, is dat bij Olifant bouw ook echt het geval. Het zenuwcentrum van de werkzaamheden van Olifant bouw is gevestigd in Rotterdam. Het bedient echter ook de mensen in de regio’s, DelftGoudaHendrik ido ambachtBarendrechtCapelle aan den IJsselHoek van HollandHoogvlietRidderkerkRozenburgSchiedam en Den Haag.

Meer informatie over Olifant bouw service..

Service-Brochure.PDF