Als je uitgekeken bent op je huidige woning, dan kun je kiezen voor nieuwbouw. Wil je echter duurzaam bouwen, dan is kiezen voor renovatie ook een zeer interessante optie. Niet voor niets worden verduurzaming en renovatie in een adem genoemd. Door te kiezen voor renoveren kies je voor een meer duurzame oplossing, een oplossing die je bovendien het nodige geld kan besparen. Renoveren is minder schadelijk voor het milieu dan wanneer je kiest voor sloop en nieuwbouw. In Olifant bouw tref je een specialist op het gebied van renoveren. De ervaren specialisten vertellen je er graag alles over en komen bijzonder graag voor je in actie.

De voordelen van renovatie zijn al lang niet meer op de vingers van één hand te tellen

De voordelen die renovatie biedt zijn steeds duidelijker. Niet voor niets kiezen meer en meer mensen voor deze optie. De voordelen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de werkzaamheden te spreiden over de tijd. Kies je voor gefaseerde renovatie dan heb je doorgaan meer budgettaire ruimte.  Ander voordeel is dat je door gefaseerd renoveren gewoon in je woning kunt blijven wonen. Verder zijn er subsidies beschikbaar als je kiest voor renovatie. Wie kent niet de totaalrenovatie bonus die beschikbaar is, terwijl ook premies beschikbaar zijn wanneer je kiest voor een zonneboiler. Ook het BTW-tarief is aantrekkelijker dan je kiest voor renovatie. Bij nieuwbouw ligt het percentage op 21 procent, kies je voor renovatie door de vakmensen van Olifant bouw dan is het BTW-tarief slechts 6 procent. En dat maakt nogal verschil.

Zo verleng je de levensduur van de woning:

Door voor renovatie door de specialisten van Olifant bouw te kiezen, verleng je de levensduur van een woning. Bovendien bouw je duurzaam. Er kan behoorlijk bespaard worden op de materialen en het bouw- en sloopafval wordt beperkt wanneer je kiest voor renovatie. Renoveren van een huis betekent vaak dat je huis goed geïsoleerd wordt en  dat de maandelijkse energierekening naar beneden wordt gebracht. Ook is na de renovatie door Olifant bouw sprake van betere ventilatie en is het leefklimaat gewoon gezonder. Ook vochtproblemen behoren tot de verleden tijd.

Ook de overheid is een groot voorstander van het renoveren van huizen

De overheid stimuleert het renoveren van de woning, dit vanwege het feit dat na renovatie energie zuinig geleefd kan worden. Voor de specialisten van Olifant bouw is het elke keer weer een uitdaging om de woning onherkenbaar mooi en als nieuw te maken. Uiteraard zijn jouw wensen gedurende de renovatie leidend.

Olifant bouw geldt ondertussen als een ervaren specialist op het gebied van renovatie

Olifant bouw is een ervaren specialist als het om renovatie gaat. Vaak wordt samengewerkt met een architect die de renovatie duidelijk op papier zet. Dat is voor de aannemer ook weer

Olifant Bouw Renovatie Diensten

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door Olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

gemakkelijker werken. Die ziet zo ook meteen wat de bedoeling is. Door te kiezen voor renovatie van de specialisten van Olifant bouw, verleng je de levensduur van je woning. Je woning verbruikt minder energie, het binnenklimaat is gezonder en je krijgt een huis dat goed geventileerd wordt. Er wordt duurzaam gesloopt, waarbij de sloopmaterialen voor hergebruik in aanmerking komen. Tijdens het bouwproces wordt bovendien zuinig met water omgegaan. Ook Olifant bouw is namelijk zuinig op de grondstoffen van Moeder Aarde.  

Olifant bouw geldt als een van de beste bouwbedrijven in de regio Rotterdam

Olifant bouw kan meer dan alleen het renoveren van huizen overigens. Ook als je zoekt naar een specialist op het gebied van onderhoud, restauratie, verbouwing, het zetten van tegels, nieuwbouw, stukadoorswerkzaamheden en schilderen ben je bij Olifant bouw aan het enige juiste adres. Met een 9,3 als rapportcijfer van de klanten geldt Olifant bouw ondertussen als een van de beste bouwbedrijven van in elk geval de regio Rotterdam. Bij de werkzaamheden worden duurzame materialen gebruikt en de specialisten van Olifant bouw kunnen zowel snel als voordelig bouwen. Daarbij zijn jouw wensen steeds leidend en kun je er vanuit gaan dat de uitgevoerde werkzaamheden van de beste kwaliteit zijn. Olifant bouw voert de werkzaamheden uit in Rotterdam, maar ook in de regio Rotterdam, DelftGoudaHendrik ido ambachtBarendrechtCapelle aan den IJsselHoek van HollandHoogvlietRidderkerkRozenburgSchiedam en Den Haag.

Overweeg serieus voor renovatie te kiezen

Als je uitgekeken bent op je huis of als je woning echt gebreken begint te vertonen, dan zul je een keuze moeten maken. Het is goed om ook eens aan renovatie te denken. Niet alleen wordt jouw huis onherkenbaar mooi gemaakt en werken de specialisten van Olifant bouw  op basis van jouw wensen. Door voor renovatie te kiezen laat je bovendien zien dat duurzaamheid ook voor jou iets belangrijks is. En dat mag ook best meewegen in jouw beslissing. 

Meer informatie over Olifant bouw service..

Diensten Olifant Bouw Rotterdam
Diensten Olifant Bouw Rotterdam

Service-Brochure.PDF