Olifant bouw is echt van alle markten thuis. Het restaureren van een monumentaal pand gaat ze minstens even gemakkelijk af dan tegelzetten. Want ook op dat vlak mag de onderneming uit Rotterdam zich specialist noemen. Het maakt dat Olifant bouw een zeer compleet dienstenpakket aan kan bieden met behalve tegelzetten ook het renoveren en restaureren van huizen en bedrijfspanden, de verbouwing van huizen en andere panden en ook nieuwbouw en onderhoud aan zowel bedrijfspanden als woningen. 

Van badkamer tot de gehele woonkamervloer tegelzetten 

Tegelzetters zijn onvervalste specialisten, specialisten die snel en uiterst nauwkeurig  en op professionele wijze elk tegelwerk kan verzorgen. Het kan dus gaan om het tegelen van de badkamer maar even zo goed om het tegelen van heel de woonkamervloer. De specialisten van Olifant bouw hebben passie voor hun vak. En dat ze hun vak verstaan, blijkt wel uit het hoge rapportcijfer dat Olifant bouw van de klanten krijgt. 

De beste lijmen en kwalitatief uitstekende voegsels

Kiezen voor  Olifant bouw en dan specifiek voor de gespecialiseerde tegelzetters staat voor het inhuren van vakmensen. De tarieven die ze vragen voor het kwalitatief hoogwaardige werk is zeer scherp. Bij Olifant bouw is men gespecialiseerd in alle soorten tegels en bovendien spreekt de meer dan 15 jaar ervaring ook nadrukkelijk in het voordeel van het team uit Rotterdam.  Overigens werken de mensen van Olifant boud alleen met de beste materialen wat betreft lijm en voegsel. 

Kwalitatief uitstekend werk voor een aangename prijs

Kiezen voor de tegelzetten van Olifant bouw betekent kiezen voor  kwalitatief uitstekend werk. Niet voor niets gelden lange garantietermijnen op de geleverde diensten. Heb je een spoedklus? Ook dan kun je prima een beroep doen op de tegelzetters van Olifant bouw. In het voordeel van de Rotterdamse onderneming is dat het als specialist geldt op het gebied van badkamer tegelen, wc tegelen, keuken wanden tegelen, vloeren tegelen, wanden tegelen en bovendien met alle soorten tegels prima uit de voeten kan. Of het nou gaat om mozaïek, keramische of natuursteen tegels, het maakt de experts van Olifant bouw in feite niets uit. Ook het leggen in patronen is voor deze vakmensen geen enkel probleem. Zo zou je kunnen kiezen voor tegelwerk in een visgraat patroon, wildverband of in halfsteensverband. 

Olifant bouw Tegelzetten service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

Kosten afhankelijk van diverse factoren

Het is ondertussen wijd en zijd bekend dat Olifant bouw kwaliteit levert zonder dat het er de hoofdprijs voor vraagt. Het is bij tegelzetten niet anders.  Wat de prijs precies is, is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt dit af van het soort tegel werk dat uitgevoerd wordt, in de wetenschap dat het tegelen van een wand langer duurt dan het tegelen van een vloer. Ook de manier van leggen heeft invloed op de prijs net als de grootte van de tegels. Hoe kleiner de tegels zijn, hoe langer de werkzaamheden zullen duren.  En hoe langer de specialisten bezig zijn, hoe hoger de prijs zal zijn. In z’n algemeenheid echter, hoef je bij Olifant bouw nooit de hoofdprijs te betalen voor het meer dan uitstekende werk dat geleverd wordt. 

Ook voor nieuwbouw is Olifant bouw de ideale partner in tegelzetten 

Tegels zetten is aan Olifant bouw dus wel besteed. Dat geldt echter voor heel veel andere zaken. Ook als je een bouwpartner zoekt voor renoveren of restaureren doe je nooit tevergeefs een beroep op de ondernemer in Rotterdam. Ook als je kiest voor nieuwbouw heb je in Olifant bouw een ideale partner.  Voor nieuwbouw is een heuse servicedesk ingericht waardoor Olifant bouw je steeds het beste advies kan bieden, en dat in elke fase van de nieuwbouw.  De specialisten van Olifant bouw zijn ook al bekend vanwege de kwalitatief uitstekende verbouwingswerkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden. En is je huis of je bedrijfspand  weer helemaal toekomstproof, dan kunnen de specialisten uit Rotterdam ook het onderhoud van de woning voor hun rekening nemen.

Groot gebied rondom vestigingsplaats Rotterdam

Olifant bouw voert de werkzaamheden niet alleen uit in en om Rotterdam, maar ook in de regio’s DelftGoudaHendrik ido ambachtBarendrechtCapelle aan den IJsselHoek van HollandHoogvlietRidderkerkRozenburgSchiedam en Den Haag. Daarmee  kan gesteld worden dat werkzaamheden als tegelzetten in een brede regio uitgevoerd kunnen worden.  Door zaken te doen met een specialist als Olifant bouw, doe je zaken met een bedrijf dat alle facetten van het vak beheerst. Ideaal, want bij zaken als een verbouwing of een renovatie worden vaak meerdere specialiteiten gevraagd. Olifant bouw heeft het allemaal in huis. En dat is wel zo gemakkelijk natuurlijk. Bovendien blijven de lijnen op deze manier kort.  En dat staat vaak weer voor  snel en efficiënt werken.

Meer informatie over Olifant bouw service..

Service-Brochure.PDF