Het belang van goed onderhoud aan je huis wordt nog wel eens onderschat. Besef je wel dat een goed onderhouden huis de waarde behoudt en dat goed onderhoud in bepaalde gevallen zelfs zorgt voor een waardevermeerdering van de woning? Daarmee is het de investering dubbel en dwars waard en kun je die investering in de toekomst zelfs terugverdienen. Voor jezelf is goed onderhoud ook essentieel; wil je steeds het optimale wooncomfort behouden.

Onderhoudskosten: 1 procent van de woningwaarde per jaar

 

Het is een gegeven dat het onderhoud aan je woning of bedrijfspand 1 procent van de waarde van de woning bedragen, dit op jaarbasis. Ondanks die kosten is het onderhouden van een woning enorm belangrijk. Vind je periodiek onderhoud niet nodig omdat alles er toch gewoon goed uitziet, dan kun je later wel eens flink op de koffie komen. Zonder periodiek onderhoud ontstaat al snel achterstallig onderhoud. De kosten die gemoeid zijn met het herstellen van deze schade ligt vaak vele malen hoger dan wanneer je kiest voor periodiek onderhoud. Zeker als je daar Olifant bouw voor inschakelt. Achterstallig onderhoud is onomkeerbaar. Hoe langer je niets aan je woning laat doen, hoe groter de schade wordt en bovendien word je wooncomfort er beslist niet beter op. Inderdaad, een typisch geval van in de regen in de drup. 

 

Hoe ouder het huis, hoe meer onderhoud waarschijnlijk gevraagd wordt

Het is een gegeven dat hoe ouder je woning is, hoe groter ook de kans op meer onderhoudskosten. Heb je een nieuwbouwhuis, dan zal in principe veel minder onderhoud noodzakelijk zijn. Woon je in een monumentaal pand, dan is het de moeite van het onderzoeken waard of je daar eventueel een subsidie voor kunt krijgen. Is dat het geval, dan draai je dus niet eens op voor alle onderhoudskosten.  Met het inschakelen van Olifant bouw weet je steeds waar je aan toe bent. Zeker als je kiest voor een onderhoudsplan. Met dit plan breng je in kaart welke klussen je op welke termijn door Olifant bouw uitgevoerd moeten worden. Bij de werkzaamheden weet je ook steeds wat de kosten zullen zijn en kun je daar rekening mee houden. Werken met een onderhoudsplan is typisch een service van Olifant bouw. De specialisten uit Rotterdam maken het je graag gemakkelijker namelijk. 

Olifant bouw is de perfecte partner op het gebied van onderhoud van woning of bedrijfspand

Er kleven meer voordelen aan het goed laten onderhouden van de woning. Zo betaal je voor bepaalde onderhoudswerkzaamheden slechts 9 in plaats van de gebruike 21 procent BTW. Dit geldt overigens alleen voor huizen die ouder zijn dan twee jaar en alleen voor schilderwerkzaamheden, stucen, behangen en schoonmaken. Een zeer belangrijk argument om ook voor onderhoudswerkzaamheden te kiezen is dat je zo zorgt voor waardevastheid van je huis of pand. De waarde van je woning kan door goed onderhoud zelfs gaan stijgen. Tegenwoordig worden bij onderhoudswerkzaamheden ook meteen isolatie werkzaamheden uitgevoerd. Ook dit is zeer de moeite waard want dit brengt een forse besparing op de energierekening met zich mee. Met Olifant bouw kies je de perfecte partner voor onderhoud aan je woning of je bedrijfspand. De specialisten doen hun werk snel en efficiënt, de geleverde kwaliteit kost je bovendien niet de hoofdprijs. Olifant bouw namelijk, hanteert altijd zeer scherpe tarieven voor de werkzaamheden. En dat geldt dus ook voor het verzorgen van onderhoud aan de woning. 

Olifant Bouw Onderhoud Service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

Olifant bouw kan je op veel meer vlakken prima van dienst zijn

Behalve dat Olifant bouw de ideale partner is voor het onderhouden van zowel je huis als je bedrijfspand, kunnen de specialisten je op nog veel meer vlakken van dienst zijn. Ben je op zoek naar een partner voor het renoveren of restaureren van je woning, dan ben je er ook meteen aan het juiste adres. Dat geldt ook als je zoekt naar een professioneel tegelzetbedrijf, een partner die je bijstaat bij een nieuwbouwproject, een partij die stukadoorswerk kan leveren en die je ook voor schilderwerken kunt inzetten.

Bij Bouw Olifant betaal je nooit de hoofdprijs

Behalve het feit dat je Olifant bouw dus als veelzijdig kunt omschrijven, is de prijs die de bouwers vragen op zijn minst opvallend te noemen.  Want ondanks de gegarandeerde kwaliteit die geleverd wordt, betaal je bij Olifant bouw nooit de hoofdprijs. Het maakt het nog aantrekkelijker om vooral zaken te doen met deze bouwer, ondertussen een begrip in de regio Rotterdam. Bij Olifant bouw staan de wensen van de klant bovendien nog echt centraal. Het hoge rapportcijfer dat de bouwspecialist krijgt spreekt wat dat betreft boekdelen.

Meer informatie over Olifant bouw service..

Service-Brochure.PDF