Over olifant Bouwbedrijf

Olifant Bouw werkt met een klein team van mensen in vaste dienst, waardoor de lijnen met de opdrachtgever persoonlijk en direct zijn en waardoor wij optimaal de overhead-kosten in de hand kunnen houden.

Olifant Bouw staat voor vakmanschap, hard werken en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ons bedrijf is gevestigd in Arnhem (Regio Arnhem). Van daaruit bedienen wij de regio, maar ook geheel Gelderland. In onze goed uitgeruste werkplaats treffen wij alle voorbereidende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld kozijnen maken, het vervaardigen van kasten, stellages, schoorstenen, etc. Ons motto: in overleg is veel mogelijk.

Olifant bouw is ook al specialist in tegelzetten. Je kunt Olifant bouw wat dat betreft beschouwen als een professioneel tegelzettersbedrijf en het kan zowel de badkamer als de gehele woonkamer vloer van tegels voorzien. Ook onderhoud geldt als een specialiteit van Olifant bouw. Graag neemt het volledige onderhoud op zich, zoals de onderneming uit Arnhem ook je ramen, deuren, kozijnen en schilderwerk prima voor zijn rekening kan nemen. Olifant bouw biedt een speciale servicedesk als je plannen hebt of al aan de slag bent met een nieuwbouwproject. Olifant bouw kan je via deze servicedesk steeds van het beste advies voorzien.

1 Openstaande vacature

Diensten Olifant Bouw

Missie

Als bedrijf zijn we aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwnu en Erkend vakwerk.  is het grootste keurmerk in de bouw met maar liefst 1450 aangesloten bouwbedrijven. Veel opdrachtgevers kiezen bewust voor een bouwbedrijf met dit keurmerk, want zo weten zij zeker dat ze met een betrouwbaar bedrijf in zee gaan dat de zaken goed op orde heeft.

Vissie

Duurzaamheid vinden we een belangrijk thema bij olifant Bouwbedrijf. Duurzame materialen gaan langer mee en zijn beter voor het milieu. Als aanbieder van het initiatief Meer met Minder ondersteunen wij u met informatie over energiebesparing en voeren we energiebesparende werkzaamheden uit. We kijken graag naar het hele plaatje: als u toch het dak gaat isoleren, voeg dan meteen dakisolatie toe zodat u kosten bespaart.

Woning laten verbouwen door Olifant bouwbedrijf in Rotterdam en omgeving ?

Bel ons voor een afspraak: 010 322 03377 0f neem contact via het contactformulier.