Het verschil tussen een mooi huis en een prachtig huis is het schilderwerk. Laat jij het schilderwerk verzorgen door een professional als Olifant bouw, dan heb je het over een prachtige woning. Want schilderwerk maakt écht het verschil. Door te kiezen voor de specialist uit Rotterdam kies je voor een echte specialist die niet voor niets de titel ‘Beter Schilder’ mag voeren.

Meer dan het een beetje nieuwe verf aanbrengen

Goed schilderwerk is veel meer dan alleen een beetje nieuwe verf aanbrengen. Goed schilderen betekent dat de levensduur van met name de houten delen verlengd wordt. Kozijnen, deuren, overstekken, boeiboorden en gevels zien er dus niet alleen beter uit, je hebt er ook nog eens veel langer plezier van. 

Houtherstel hoort uiteraard ook bij de werkzaamheden

Je schakelt voor het beste schilderen en voor in eerste instantie inspectie van het huis of pand de specialisten van Olifant bouw is. De onderneming uit Rotterdam is overigens ook jouw partner voor planmatig onderhoud en draait de hand niet om voor binnen- en buiten schilderwerk. Ook het spuiten van meubilair, luiken en deuren is wel aan het team van Olifant bouw besteed. Bij schilderen horen ook werkzaamheden als houtherstel en dus wordt dit werk aangepakt. Behalve de uitvoerende werkzaamheden zelf, is Olifant bouw ook jouw betrouwbare adviseur als het gaat om kleur en materiaal.

Ook aanverwante werkzaamheden worden door de specialist uitgevoerd

Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot schilderen worden door het ervaren team van Olifant bouw aangepakt. Behalve schilderwerk worden ook verwante werkzaamheden als behangen, het zetten van glas, het herstel van houtrot  en ambachtelijke technieken als glas in lood uitgevoerd. De specialisten van Olifant bouw mogen ondertussen als zeer ervaren beschouwd worden met ruim vijftien ervaring en expertise in de rugzak. Het mooie is dat de professionele schilder de kwalitatief uitstekende werkzaamheden tegen een zeer aantrekkelijke prijs uitvoert.  Want met de prijs- kwaliteitsverhouding zit het wel goed bij de onderneming in Rotterdam. 

De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend te noemen

Die prijs- kwaliteitsverhouding die Olifant bouw biedt, biedt het overigens niet alleen wat betreft schilderen. Integendeel. Alle specialiteiten worden doorgaans tegen de scherpste prijzen aangeboden.  Ook dus als het werkzaamheden als renoveren, restaureren, verbouw, nieuwbouw, onderhoud, stukadoors werkzaamheden en tegelzetten gaat. Want dat is wat de specialisten in Rotterdam allemaal voor je kunnen beteken. In elk van de genoemde specialismen staan ervaren vakmensen nadrukkelijk hun mannetje en zijn ze in staat om snel en effectief werk af te leveren  en dat van alleen de beste kwaliteit. Dat ze daarbij alleen de beste materialen gebruiken, is logisch voor wie de visie van de onderneming enigszins kent. 

Olifant Bouw Schilderen Service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

Ook in de omgeving van Rotterdam

De werkzaamheden van Olifant bouw worden gecoördineerd vanuit Rotterdam. Ook omringende gemeenten als DelftGoudaHendrik ido ambachtBarendrechtCapelle aan den IJsselHoek van HollandHoogvlietRidderkerkRozenburgSchiedam en Den Haag. worden door de specialist op hun wenken bediend. En van die mogelijkheid maken steeds meer mensen naar volle tevredenheid gebruik. En dat zegt genoeg. 

Ook nog preventieve waarde

Het belang van schilderwerk wordt volkomen ten onrechte nogal eens onderschat. Zeker voor buiten schilderwerk geldt dat het je huis op de best denkbare wijze wordt beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Daardoor ziet jouw huis er na het schilderen niet alleen weer fraai uit, maar geniet het ook bescherming tegen het typische Nederlandse weer.  Door de specialisten van Olifant bouw in te schakelen weet je ook al zeker dat de kozijnen en houten delen gecontroleerd worden, bijvoorbeeld op zaken als houtrot. In dat kader heeft het inhuren voor de specialist in schilderwerk dus ook een preventieve waarde. 

Alleen de beste producten en gereedschappen als je de professional inschakelt

De prijzen die Olifant bouw hanteert voor de schilderswerkzaamheden  zijn zeer scherp. Bovendien weet jij je verzekerd van alleen het beste resultaat. Veel mensen denken zelf hun huis wel even te schilderen. In de praktijk echter, zal je dit behoorlijk wat vrije dagen gaan kosten. En dan weet je nog allesbehalve zeker dat je ook, maar in de buurt komt van de kwaliteit die specialisten van Olifant bouw leveren. En kun jij wel op hoogte werken? En hoe doe je dat? Vaak moet je toch weer een steiger huren bijvoorbeeld. Kies je voor Olifant bouw. Dan weet je dat die gebruik maken van alleen de beste producten en dat ze zelf zorgen voor steigers of ladders. En daarom is het gewoon verstandig om zaken te doen met een professioneel schilder, en dat is wat Olifant bouw is. Het is de investering meer dan waard, zoals het schilderwerk van de professionals uit Rotterdam ook je huis meer waarde geven.

Meer informatie over Olifant bouw service..

Service-Brochure.PDF