Op het gebied van nieuwbouw kun jij je geen betere partner wensen dan Olifant bouw. Het bedrijf geldt als zeer professioneel en betrouwbaar en heeft ook vanwege de opgedane ervaring altijd een passende oplossing, geheel naar jouw wens.  Ze denken mee, geven alleen het beste advies en kunnen desgewenst het gehele traject dat nieuwbouw heet voor rekening nemen, dat wil dus zeggen vanaf de aanvraag van de vergunningen tot de afwerking op het dak van je nieuwe huis. 

Olifant bouw heeft al vijftien jaar ervaring in de wereld van de nieuwbouw

Bij Olifant bouw zijn ze als geen ander bewust van het feit dat een nieuwbouwwoning  letterlijk en figuurlijk over een goede fundering dient te beschikken. Van die fundering tot aan de afwerking. Olifant bouw kan steeds een constructieve bijdrage leveren zoals het ook een perfecte adviseur is in elke fase van het bouwproces. Olifant bouw kan dat doen omdat het beschikt over een team van ervaren medewerkers met elk hun eigen vakgebied. Zo hebben ze de beschikking over eigen metselaars, timmerlieden en tegelzetters en spreekt ook het feit dat ze al meer dan 15 jaar ervaring hebben nadrukkelijk in hun voordeel. Een prima partner om zaken mee te doen dus. 

Nieuwbouw hoeft helemaal niet duur te zijn

Kies je voor nieuwbouw dan kun je elke kant op en geniet je optimale vrijheid. Je creëert je eigen en dus perfecte leefomgeving.   Met de moderne manieren van nieuwbouw wordt bovendien het milieu gespaard, geniet je ‘eeuwige’ vrijheid en weet je door met Olifant bouw in zee te gaan dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Kiezen voor nieuwbouw  bij Olifant bouw is voordelig genieten van een kwalitatief uitstekende nieuwbouwwoning. 

Een huis dat volledig conform jouw wensen wordt gebouwd

Kiezen voor nieuwbouw bij Olifant bouw betekent kiezen voor bijvoorbeeld het aankopen van een stuk grond en  helemaal zelf bepalen hoe je huis eruit komt te zien.  Je kunt echter ook een woning die deel uitmaakt van een  project aanschaffen. Het helemaal zelf  bouwen van een huis is een bijzonder proces. Je begint met niets en richt een huis in dat volledig conform jouw wensen is, zowel binnen als buiten. Bovendien kun je meteen de nieuwste technieken integreren in je nieuwbouwwoning. 

Bespaar geld door te kiezen voor nieuwbouw

Het is een genot om samen met Olifant bouw te werken aan de bouw van een nieuwe woning, een huis dat aan al je eisen voldoet. Je weet dan dat je te maken krijgt met een goed verwarmingssysteem, nieuwe elektra en uitstekende en ook gloednieuwe riolering  Het laten bouwen van een woning biedt ook financiële  voordelen. Pleeg je nieuwbouw, dan krijg je bijvoorbeeld niet te maken met overdrachtsbelasting. Je spaart makelaarskosten en  hoeft ook geen geld uit te geven voor taxatie van de woning. 

Er is een speciale servicedesk voor nieuwbouw beschikbaar

Om je steeds van dienst te kunnen zijn en dat gedurende het gehele bouwproject, heeft Olifant bouw een speciale servicedesk voor nieuwbouw beschikbaar. Je kunt daar terecht voor al je vragen, ongeacht in welke fase van het bouwproces jij je bevindt. De specialisten van Olifant bouw weten namelijk alles en kunnen terugvallen op een grote dosis ervaring. 

Olifant Bouw Nieuwbouw Service

Voor meer informatie over renoveren en verbouwen door olifant bouw, Neem dan contact met ons. Via het e-mailadres: info@olifantbouw.nl of bel ons op telefoonnummer 010 322 0337

Olifant bouw: jouw partner als je in de  (brede) regio rond Rotterdam woonachtig bent

Kies je voor nieuwbouw dan kies je voor Olifant bouw. Het bedrijf is zeer veelzijdig en behalve voor nieuwbouw schakel je ze ook in als het gaat om het renoveren en restaureren van je huis, het laten tegelen van je woning en voor onderhoud van huizen en bedrijfspanden. Ook als je wilt verbouwen kun je prima een beroep doen op de specialisten van Olifant bouw. Hoewel Olifant bouw domicilie houdt in Rotterdam, kun je ook als je woonachtig bent in de regio’s Rotterdam DelftGoudaHendrik ido ambachtBarendrechtCapelle aan den IJsselHoek van HollandHoogvlietRidderkerkRozenburgSchiedam en Den Haag. een beroep doen op de ervaring en expertise van deze onbetwiste specialist. 

De verrassend scherpe offertes die Olifant bouw je kan bieden

Het vakmanschap, de ervaring van het team en de klantgerichte benadering; het spreekt allemaal in het voordeel van Olifant bouw. Olifant bouw geniet echter vooral bekendheid vanwege de meer dan uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Bij nieuwbouw denk je al snel dat je dat handenvol geld betaalt. Niets is echter minder waar. Bij Olifant bouw is dat in elk geval absoluut niet het geval. Informeer naar de mogelijkheden en laat je verrassen door de scherpe offerte die Olifant bouw je kan geven.  Dan zie je dat de droom die nieuwbouw heet ineens wel heel erg dichtbij.

Meer informatie over Olifant bouw service..

Service-Brochure.PDF